Referencer

UDVIKLING OG STYRKELSE AF LEDELSESTEAMET

Majbritt Krogh har på en usædvanlig nærværende måde medvirket til en udvikling og styrkelse af ledelsesteamet i Gentofte Ejendomme.

Med stor forretningsforståelse og fokus på effekt har Majbritt formået at skabe en tilpas forstyrrelse af individerne og den samlede gruppe.

Dette er sket med udgangspunkt i det enkelte menneskes potentiale og udfordringer og med Majbritts store menneskelige indsigt.

Som ledelsesteam har vi fået bibragt en fælles forståelse for hinanden og vigtigheden i etablering af en psykologisk tryghed.

Claus Roikjer

Chef for Gentofte Ejendomme

SER SITUATIONER I ET SKARPT OG ANDET LYS

Majbritt har igennem flere år løbende hjulpet mig med at italesætte mit potentiale, værne om mit engagement og sætte mål og fokus som leder, advokat og menneske i det hele taget

Hun har styrket min evne til at holde fast i mine værdier i en periode, hvor min arbejdsfunktion og mit ansvar ændrede sig.

Med sin dybe personlige såvel som høje faglige indsigt har Majbritt en særlig evne til at sætte fokus og stille skarpt på situationer og adfærdsmønstre, og bidrage med væsentlige nuancer og vinkler , som jeg selv har overset.

Når jeg har truffet større livsbeslutninger, har Majbritt også spillet en afgørende og central rolle.

Det skyldes, at hun i kommunikation og råd er ærlig, direkte og reflekteret. Hun er samtidig omsorgsfuld og besidder en særlig veludviklet intuition.

Sigrid Kjærulff

Patner Kammeradvokaten

DET ER SERIØST, KOMPETENT OG DET VIRKER

Når jeg bruger Majbritt til udvikling af vores ledere er nøgleordene at det er seriøst, kompetent og det virker. Hendes kombination af at være forretningsmæssigt funderet sammen med hendes fremragende kompetencer indenfor coaching gør at hun vinkler tingene skarpere, mere præcist og hurtigere. Hun har en unik evne til at knytte det ”bløde” med det ”hårde”. Hun favner bredt ledelsesmæssigt – både i teori og praksis og min klare oplevelse er, at hun på tværs af de meget forskellige ledere vi har i virksomheden, formår at ”nå ind” til dem alle.

Klaus Toft

Adm. Direktør RetNemt.dk

INDSIGT I SÅVEL DEN FORRETNINGSMÆSSIGE SOM MENNESKELIGE VERDEN

Jeg bruger Majbritt if. med alle de forandringer som vi som virksomhed kontinuerligt skal forholde os til. Majbritt er skarp, direkte og siger tingene som de er, men altid med empati og humor, hvor det er passende. Hendes indsigt i såvel den forretningsmæssige som den menneskelige verden gør at hun har en skarp og præcis vinkel på vores problemstillinger så vi bliver bedre klædt på til at nå vores mål som ledere. Det gælder uanset om det er i forhold til hele direktionen eller coaching og udvikling af de enkelte ledere. Man er i 100% professionelle, trygge og kompetente hænder hos Majbritt.

Jacob Andersen

Adm. Direktør Nordic Houseware Group

DEN ENKELTES LEDELSESKAPACITET ØGES

Når det handler om udvikling af ledere er Majbritt den helt rigtige at bruge. Hun har to sider som giver hende en fantastisk tilgang til at coache ledere. Den ene er hendes skarpe indsigt i forretningsforståelse og ledelse – hun har selv stået på toppen og været i gamet. Den anden er hendes menneskelige indlevelse og empati. De to sider gør, at hun får flere nuancer ind i ledelseslaget og sikrer at den enkeltes ledelseskapacitet styrkes. Hun får folk til at reflektere over hvem de er, hvor de kommer fra og hvilken leder de gerne vil være – vel at mærke uden at nogen føler sig udstillet.

Claus Rothoff Brix

Adm. Direktør Dansk Reklame Film A/S (Egmont)

HAR OPLEVET EN ØGET TILLID I LEDERGRUPPEN

Vi har haft fornøjelsen af at bruge MindManagement, i ambitionen om at styrke samarbejdet i ledergruppen. Majbritt har været med til at skabe fokus på de områder hvor der var mulighed for udvikling, men også områder hvor det nogen gange blev svært. Hun har med en god balance i sin tilgang til opgaven, været med til at skubbe og udfordre os som ledergruppe.

Resultatet af samarbejdet har betydet at vi som ledergruppe har oplevet en øget tillid i gruppen, samtidig med at vi har fået øget indsigten i hinanden og vores fælles samarbejdsform.

Claus Rothoff Brix

Adm. direktør, Dansk Reklame Film (Egmont)

MAJBRITT ER RIGTIG GOD TIL AT UDVIKLE MENNESKER

Majbritt Krogh skal i sin egen virksomhed, der hedder MindManagement, beskæftige sig med udvikling af ledere og organisationer.

Og det er hun rigtig god til, siger hendes nu tidligere chef, Peter Ottesen, der er adm.direktør i Mediabroker:

“Majbritt er rigtig god til at udvikle mennesker, og vi bliver en af hendes første kunder, idet jeg har tænkt mig at bruge Majbritt til at sparre og udvikle Mediabrokers medarbejdere, når det bliver relevant.”

Peter Ottesen

CEO Mediabroker, udtalelse Bureaubiz.dk

SAMARBEJDE, TRIVSEL OG MOTIVATIONEN I AFDELINGEN FUNGERER EFTERFØLGENDE MEGET BEDRE

Formålet med at bruge Majbritt har været at udnytte et arbejdsmæssigt potentiale, som min medarbejder ikke selv har troet på pga. nogle arbejdsmæssige og personlige blokeringer. Efter et coachingforløb med Majbritt over 2 måneder er der kommet et absolut strålende resultat.

Forløbet har betydet, at min medarbejder er en meget gladere person, og har løftet denne både personligt og fagligt. Samarbejde, trivsel og motivationen i afdelingen fungerer efterfølgende meget bedre og ikke mindst vedkommendes performance har fået et yderligere løft, som smitter af på resten af teamet.

Jeg kan kun anbefale Majbritt´s professionelle håndtering af min medarbejder, da jeg er absolut tilfreds med hendes indsats og ikke mindst min medarbejders styrkede performance efter coaching forløbet med Majbritt.

Per Knudsen

Group CFO, Thomas Cook Northern Europe