profil-majbritt-krogh-0202

Personlig udvikling

Få indflydelse på dit eget liv

MindManagement arbejder med personlig udvikling. Personlig udvikling foregår som udgangspunkt som individuelle sessioner. Kontakt MindManagement for en uforpligtende snak om, hvad du har behov for.

At arbejde med dig selv – uanset om du er leder eller medarbejder og uanset om det er i arbejdsmæssig eller privat sammenhæng – giver dig mulighed for at tage styringen i dit eget liv og få den livskvalitet, som du gerne vil have (læs mere om hvad personlig udvikling kan gøre for dig her).

Personlig udvikling giver dig mulighed for at bryde de dårlige mønstre og bygge nye op og herunder få svar på følgende spørgsmål:

  • Hvem bestemmer i dit liv? Tilfældigheder eller andre og deres indflydelse?
  • Får du brugt dine ressourcer på det, du har indflydelse på?
  • Hvordan fylder du dig selv op – kærligt eller kritisk?

Du får konkrete værktøjer til at hjælpe dig med at tage styringen i dit eget liv og til at give dig fokus på, hvordan du opnår resultater. Du får en forståelse for, hvordan tanker, følelser og adfærd hænger sammen – hvad vi gør og især IKKE gør – og hvorfor.

Gennem ny indsigt og forståelse er det muligt at gøre noget andet end det du plejer, og det er kernen i hele arbejdet med personlig udvikling. Hvis du gør det du plejer, får du det du plejer.

Dit udbytte vil i høj grad afhænge af, hvor meget tid og energi du selv investerer. Vær indstillet på at det bliver en proces, som vil kræve:

  • Mod (se det i øjnene vi er bange for – det er først når vi er bevidste om vores mønstre at vi ved hvordan vi kan justere på det)
  • Vilje (villighed til at udskifte gamle mønstre med nye, mere hensigtsmæssige)

Vi kan det vi har lært. Det vi ikke kan er blot noget, som vi ikke har lært endnu. Denne måde at tænke på er en del af biopsykologien, som danner grundlag for MindManagement’s faglige fundament (se mere om biopsykologi her).

[sg_popup id=2]